Hier bent u:

Dutch Afrikaans Arabic English French German Italian Portuguese Russian Spanish

Autobedrijf Dima

Get Adobe Flash player
Reparaties

Reparaties

Voor elke type auto geeft de fabrikant een onderhoudsschema op. Onderhoudt u de auto volgens dit schema dan gaat de auto langer mee,komt u niet voor ongewenste verassingen te staan en weet u zeker dat u veilig op weg gaat. Denk bijvoorbeeld aan het tijdig verversen van de olie, het vervangen van de remblokken en distributieriem.

Grote- en kleine beurt

Grofweg kennen we twee soorten onderhoudsbeurten, de grote- en de kleine beurt. Bij de kleine beurt worden de meest essentiële punten gecontroleerd zoals vloeistoffen, lichten, remmen, ruitenwissers, schokdemper, uitlaat etc. en wordt in de meeste gevallen de olie ververst en het oliefilter vervangen. 
Bij een grote onderhoudsbeurt worden meerdere onderdelen nauwkeurig gecontroleerden indien noodzakelijk vervangen. In meeste gevallen is de APK keuring gratis als er gelijktijdig een grote onderhoudsbeurt wordt uitgevoerd. U kunt er op vertrouwen dat Dima deze beurten uitvoert volgens de specificaties van de fabrikant.

Zomer- en Winterbeurt

Denk ook eens na over een zomer- of een winterbeurt. Veel auto's worden een paar keer per jaar aan soms extreme omstandigheden blootgesteld. Bijvoorbeeld tijdens een lange reis met caravan naar het zuiden. Of een rit over besneeuwde en beijzelde wegen op wegnaar de wintersport. In dergelijke gevallen is het raadzaam om vooraf een aantal zaken te laten checken:

Zit er nog voldoende koelvloeistof in het systeem?

Heeft de remvloeistof nog de juiste samenstelling?

Zit er nog voldoende profiel op mijn banden? U kunt het beste voor de zomer en winter even een check uit laten voeren zodat u altijd veilig op weg bent.

dima autobedrijf gouda  dima auto gouda  dimaautos nl  dimaaytos nk  vuik auto's  dima gouda  autogarage reeuwijk  apk gouda dima   autobedrijf reeuwijk pascalstraat  autobedrijf dima  autogarage gouda  garage dima gouda  dima garage gouda  de garage  autobedrijf dima gouda  garage dima  dima auto's  de garage in Gouda